Det är en dag i morgon med

Detta blir sista inlägget innan jag lägger mig och sover. I morgon blir det att gå upp just efter 6 så jag måste sova nu. Till lunch imorgon har jag planerat men en vän, det kommer att bli sushi. Det kommer att bli gott.

Sov så gott

Dagens Bild

Jag älskar att ta kort. Det känns jättebra när man har tagit en fin bild. Jag har en ganska billig Samsung kamera med 10,1 MegaPixels. Det passar bra för mig men det skulle vara roligt att ha en bra kamera. Nu hade jag då tänkt att ha dagens bild på de bilder jag själv har tagit. Jag vill inte att ni ska ta bilderna utan att fråga mig först. Detta blir den första bilden. Denna bild blev tagen på Midsommarafton, det var en av de sju blommorna. Jag tycker att denna bild är jättevacker, jag gillar när själva blomman är i centrum och bakgrunden är suddig.


Sko Shopping

De senaste dagarna har jag varit på stan och under denna tid har jag köpt två par skor. (Bilderna tagna från Internet)

Ballerinaskor, offwhite med blommor, 99,50kr, Indiska


Sedan har jag köpt nya tygskor, mina gamla från Stadium (svarta) hade gått sönder och så hade färgen blivit helt fel.

Tygskor, Vita, 199kr, Din Sko (det var en jätteliten fläk på mina så jag fick 30% rabatt)


Ny blogg design

Nu är min nya design klar. Jag tycker att det blev bra, himmelsblått tema. Bilden har jag tagit själv på midsommarafton. En av de sju blommorna jag plockade. Vacker bild. Vad tycker ni?


Blogg design åt Emma

Den senaste blogg designen som jag har jobbat på ett tag blev åt min vän Emma. Jag har några bilder på den. Det är bara att ni tar och titta. För att komma till hennes blogg klicka på denna länk.

Denna första bilden Brevid texten är på henne och andra. En är lagt i menyn och jag tycker att den blev jättefin. Sedan så den andra bilden är på hur hedern ser ut. Jag tycker att den blev jättebra men det ska alltid bli fel på några pixlar. Det är så himla irriterande.


Vad tycker ni??

den är uppladad i 700px


Dag 1, vecka 2

Nu har det gått en vecka sedan jag började mitt sommarjobb. Jag är hos min pappa på Skellefteå Kraft, och det är helt okej. Det ända som är riktigt jobbig är att jag börjar 7 på morgonen. Det är bara så jobbigt att stiga upp tidigt. Sedan så slutar jag vid 4 men i dag så blev det lite senare för något kronglade så jag kommer istället att få sluta tidigare på fredag.

När jag kom hem i dag så tog jag det lugnt och satte mig vid datorn. Efter middagen letade jag efter några batterier till min kamera som jag sedan gick och tog några bilder ute. Kan lägga upp någon om ett tag.

P.S. Jag håller på att fixa till blogg designen.

Första blogg inlägget

Ja nu börjas det, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jo min blogg som ni ser är lite stökig. Det är designen som jag inte hinner göra klar nu men det blir nog klar snart. Sedan så tänkte jag lägga upp lite kanske vad jag har köpt, några blogg designer som jag har gjort nyligen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0