Minnen


The Notebook

För bara ett tag sedan såg jag denna film. Det är en helt underbar film, den bästa jag har sätt på länge. Den är bara så rörande och ja det kom någon liten tår lite då och då. Otroligt bra. Tänkte skriva en liten recension om denna film:

Det är en sommar på 40-talet och Noah och Allie blir kära och kan inte slita sig ifrån varan men pågrund av klassskillnaden blir Allie tvingad att flytta. Varje dag i ett år skriver Noah ett brev till Allie men hennes mamma ger henne aldrig breven. Det är andra världskriget och Allie träffar en annan och blir kär i denna sekund, men under samma sekund som han friar kan hon bara tänka på en person.

Denna film ger jag 5 av 5. Det var så länge sedan jag såg en sådan rörande film.





Smart tjej

Igår bakade jag och min kompis tårta till min mammas jobb för det var hennes sista dag i dag. Så vi skulle få lite pengar för det me men iaf så har båda av oss så vi är lite "profisonellt" lärda. Hehe inte så mycket. Då var det typ för att lägga på toppingen som var inlagda mandarin klyfton haha och i min familj har vi en liten annolunda öppnare som fungerar mycket lättare men då kom hon inte riktigt på hur man skulle göra. Tills mamma kom och hjälpte till. Ta och se filmen ;)Igår bakade jag och min kompis tårta till min mammas jobb för det var hennes sista dag i dag. Så vi skulle få lite pengar för det med men iaf så har båda av oss så vi är lite ”lärda”. Hehe inte så mycket. Då var det typ för att lägga på toppningen som var inlagda mandarin klyftor haha och i min familj har vi en liten annorlunda öppnare som fungerar mycket lättare men då kom hon inte riktigt på hur man skulle göra. Tills mamma kom och hjälpte till. Ta och se filmen ;)


Blogg med safari

När jag laddade ner iTunes så följde tydligen Apples internet med (safari) och det tycker jag själv fungerar mycket lättare. Det hänger sig inte lika mycket så Microsofts men fungerar gör det. Ganska likt iTunes i designen. Fungerar jättebra iaf så har jag sytt ikväll. En kjol som jag skulle ha gjort i somras men det blev aldrig av. Det blev väl okej. Skulle kunna bli bättre men det behövs bara lite övning.


(tog en bild från exempel bilder på datorn)

Vinnare av Project Runaway

Det blev då Christian. Alltså hanns kläder var snygga iaf.

Nu ska jag då iaf sova. Skola imorgon jag har börjar 8:30. Så här ser mitt schema ut imorgon:

- Fyrik A
- Teknik, människa och samhälle (TMS)
- Lunch
- Matte A
- Svenska A
- Idrott A

Project Runaway Final

har suttit nu och settproject runaway nu i snart 1 och en halv timme. Det är finalen nu och jag vet redan vem som vinner, och är inte överaskad att det är den. Iaf de har gjort snygga kläder..


Tog en random bild på google

Nutella

i dag var jag på stan och ja jag köpte nutella, det var ett tag sedan nu när jag kom hem blev det nutella mackor ;) MUMS....


God Natt

Nu måste jag sova, börjar halv 9 och jag ska med upp och duscha imorgon så det blir bara att stänga av dartorn nu. I morgon ser mitt schema ut såhär:

- Svenska A
- CAD-teknik A
- Lång lunch, ca 2h =D
- Engelska A

Dessutom slutar jag 14,10. Den ganska bra dag.

Sjuka MSN samtal

ha ha sitter nu inne på MSN och har ett livlig diskussion om någon klassresa haha sjukt och man hänger inte med haha XD jaa iaf är det sjukt.

Visst?

Ny bloggdesign

Satt mig i går och började fixa en del och så blev det en ny blogg design. Ganska snygg faktiskt Jag kommer iaf att göra lite ändringar tex jag kommer att göra en ny RSS symbol och försöka mig på att göra en meny. Så klart testar jag allt detta på min testblogg som jag tycker att alla som  själva gör blogg designer. Här är iaf en bild på bloggdesignen.




Family Gay

Hehe sitter och ser reprisen från igår från Family Gay hihi alltså roligt.

Idag har jag varit i skolan och en massa matte har jag haft. Jo Fysiken är ju bara matte.

Måndag

Måndagar är alltid lika långa. Speciellt om man börjar 9 och slutar 4. Iaf så var det en lång dag. Efter idrotten hade vi rast i 40 min men vi skulle med hinna äta så det blev typ 10 minuter Lunch, inte så bra planerat. Sedan har vi typ haft matte svenska och TMS (Teknik, människa och samhälle).

Jag håller på att fixa en ny bloggdesign som jag är ganska nöjd med så långt som jag har kommit..

Strawberry Fragrance

I förra veckan köpte jag en ny parfym. Visste inte vilken jag ville ha riktigt då men det blev iaf en som doftar jordgubbe. Det är en parfym utan sprut alltså en parfymolja som då har en starkare doft.

- Perfume oil strawberry, 15ml, 147:-, The Bony Shop



Kolla vad som kom med posten.....

I fredags fick jag ett brev med posten och jo i detta brev låg det några godisar. Rättare sagt 12st. Inte så många men helt gratis var de. Vill du också ha gratis godis med posten helt fraktfritt? Klicka på på denna länk. Samtidigt så hjälper du mig att komma ett steg närmare nästa brev hem med godis. Detta var iaf det jag fick/ har tjänat ihop:

- 3st Jenka (tuggummi)
- 1st Funny (tuggummi)
- 1st Kola mix
- 1st Frukt Drops
- 2st Grnisar
- 1st Citrus
- 1st Fizzer
- 2st PEZ




The Dark Knight

I går var jag då på bio och såg The Dark Knight och jag tycker att den var bra. Mycket våld men något som jag funderade på var ett slutet var ganska likt Spiderman 3, är jag ensam med det eller? I den filmen så blev det som 2 "skurkar" och ja då dog båda. I The Dark Knight så var det jokern och han 2-face eller vad han nu hette. Även om inte båda dog så var slutet ganska likt. Jag har dessutom tänkt på en sak att jag måste nog se den andera batman. Det var ett tag sedan.

Ikväll? jaa duu.....

Ikväll blir det att fara på bio men först Hemmakväll för att köpa godis ;) Det blir att de The Dark Knight med en kompis. Jag har hört från andra att den ska vara bra så det är bara att hoppas. Vad gör ni ikväll?


Minns ni denna låt?

Jag satt och tänkte och så kom bara denna upp i mitt huvud. En gammal klassiker.


Bones

Har sett lite bones ikväll alltså åj jag blev som lite smått chockad av det som hände där. Det var en begravning i S03E15 men mer säger jag inte. Det blir nog att sova snart för den första skolveckan har slutat och har redan hunnit få läxa (läsa några saker från tekniken). Sedan hade jag matte A i dag allt¨å hoppas att det kommer gå bra med A & B kursen sedan har jag haft Bild och form grundkurs alltså det verkar roliga.

Ja du...

Sitter här nu i sängen med den nya datorn :D Äntligen och den är typ bra, äh men jag ska typ snart sova men ser början på en film 10 orsaker att hata dig. Hoppas att den är bra men ska ändå sova snart.

Gissa vad som kom men posten idag?

Hehe nu är den här eller ja på posten, min nya dator :D. Jag kan då inte hämta ut den eftersom att mamma eller pappa ska betala där och sedan är den min.... Hoppas bara att de hinner ikväll.

Vad tror ni om den?


Snart är den min

I dag så klickade vi äntligen på knappen "köp" på Internet Nu väntar jag på att få hem min bärbara dator.  Det är en HP 530 1.5GB Vista Basic och ja snygg jo visst alltså den är inte så speciell men den var billig. 3 990:- + frakt på 49:- men billigt va? Sedan blir det att köpa en ny webbkamera.

Kolla in bilden


Skolstart

I går var min skolstart och imorgon så börjar de vanliga lektionerna. Så jag har varit och handlat pennor, anteckningsblock, allmännacka osv, så nu borde jag ha allt. Jag är på en ganska stor skola så man har en del problem med att hitta. Iaf så är inte att hitta det ända problemet utan att komma ihåg allas namn. haha glömmer lätt bort dem.

Före .... Efter

Jag sitter en hel del med Photoshop nog för att det är roligt och jag blir hela tiden förvånad över allt jag kan göra. Det började att jag kunde göra bilden mindre och större, sedan lägga till skugga, klippa ut saker nu har jag börja lära mig om färgbalansen och sådant. Kolla bara in denna bild här nere. Hittade den via Google men ändra färgerna kan göra ganska mycket.


Ny hårfärg

I går så tonade min vän Emma mitt hår jag jag hennes hår. Hon hade en blond färg och jag hade en brun färg. Mitt hår är nu typ lite röd och mörk brun. Snyggt. Jag blev jättenöjd. Min färg heter Loréal Casting 32 havana. Köpten den på Åhlens för 95:-


Paramore design

Jag sa just när jag skapade denna blogg att jag skulle lägga in Paramore designen som jag gjorde och har glömt bort det men här är den iaf. Hon blev nöjd då och hon lyssnar fortfarande på Paramore. Hon har med en iPod på den men en del Paramore musik. Klicka här för att komma till hennes blogg.





Brun toning?, färg?

Inget spännande händer just nu men imorgon ska jag färga eller tona håret. Det blir nog tona men jag har ingen aning om jag ska ha mörkare eller ljusare brun färg. hmm.... svårt val

The Tonight Show

Jag ska bara se the tonight show med Jay Leno sedan ska jag sova, ska börja vänta tillbaka dygnet för det är bara en vecka kvar tills skolan börjar. En vecka, hur kan det ha gått så fort? Nyss började jag 1:an, mins den dagen och jag har redan hunnit gå ut 9:an och ska snart börja mitt 10:e år på skolan. Tiden går fort. Aja Godnatt


Tandställning

Jag har inte gjort så mycket i dag men sorterade lite blåbär som jag plockade igår. Ha ha på något sätt har vi kirurg hanskar så jag tog på mig ett par sådana och slappa att ha lila fingrar. Sedan lite senare for jag till tandläkaren. Spände om rälsen och jag kommer inte behöva ha den så himla lång tid till. LÄNGTAR!! Sedan har jag av någon konstig anledning städat hemma!?! Jag måste ha blivit sjuk. Ha ha nämen alltså har städat i Köket, toan och mitt rum!?! Iaf så sitter jag och ser på TV. Hoppas att det blir bättre väder imorgon så man kan vara ute. Det är bara regn moln kalt och ännu mer  regn. Varför bo i norrland??


(nästan som denna bild fast jag har gråa band, så syns det inte lika mycket!)

Spettekaka

I dag har jag provat något som jag inte trodde att jag skulle prova. Spettekaka. alltså det är typ ett "torn" med en blandning mellan ägg socker och något mer som man spritsar ut i olika lager under olika tillfällen. Ja det var gott.

Bloggkoll

I går la jag in en bloggkoll symbol på bloggen och vill ni prenumerera på bloggen. Klicka på den!

En vit dröm

Fixade lite med ljus och så på photoshop och ni kan se hur bilden har blivit ljusare och den där nere var bara på polåj. Ser bilderna också suddiga ut i eran webbläsare eller när det något med kin bildskärm?


Besökare?

Jag tycker att det är ganska förvånande att folk läser min blogg jag har som ett jämt antal besökare varje dag och det stiger lite smått. Jag undrar vilka ni är, skulle vara roligt att veta.

Ni som också läser min blogg skulle kunna hjälpa mig med vad jag ska skriva om, det skulle jag uppskatta.

Ny symbol

Ikväll har jag suttit och fixat lite med småsaker på designen. RSS symbolen har jag bytt ut till denna, lite snyggare men ska nog fixa till den lite till. Vad tror ni?


Snygga nyheter

Jag fick för ett tag sedan ett mail från Cocoo.se att de hade fått in några nya höst nyheter och jag tänkte visa er mina favoriter. För mer snygga nyheter gå in på http://cocoo.se/




Denna gulliga fågelbur kostar 245:-











Detta gulliga halsband med  en fågel och sedan en rosa rosett. 195:-













För er som gillar att sy, 195:-













Men gillar inte en rosett? Denna ring kostar 165:-

God Morgon bloggen

Självklart så vaknar man upp till mulen himmel och det är inte så speciellt varmt ute häller. Hoppas att det blir bättre...

Lite mer än vitt


Ny borste från Åhlens

I dag var jag på stan och så köpte jag en paddelborste från åhlens för 105:- På någon sätt får jag jättelent hår av den, varför? Det är iaf positivt...


Rosa är vackert


Ny blogg design

Nu är den äntligen klar, min blogg design som jag har kämpat med jättelänge. Det blev bara fel och fel om och om igen. Jag tycker att denna blev bra och så när jag höll på att göra den i Photoshop fick jag en sak klar för mig. Hur man kan klippa ut olika saker från en bild utan att använda typ magnet lassot. Vad tycker ni??



(På den lilla bilden där jag har skrivit om bloggen står det "Bloggen handlar om allt mellan himmel och jord, men är öppen för förslag om vad jag kan skriva om?")

Välkommen hem....

I går tog jag en lite resa till Piteå för Nolia, inte min idé men det blev helt okej. Det blev att blocka lite godis på de olika ställena, och så köpte jag en polkagrisstång.

Sedan idag for vi först till Finland, och den turen jag har hittade jag 10 € :D hehe... Förra gången jag var i Haparanda hittade jag 500kr :P hehe... det blev inte så mycket där och inte så mycket på Ikea häller. Sedan kom jag då till ett ställe som heter Candy World. Det var gigantisk, och inte alls dyrt. Sedan var det bara att ta någon timmes bilresa (husbils resan) hem.

Om ett tag publicerar jag en ny blogg design, ska bara göra till de sista detaljerna...


Barnvakt, med några bilder....

Jag har varit barnvakt ikväll åt min kusin. Vi började leka med barbis (det var ganska länge sedan, haha höll inte på att hitta dem) och sedan kom min lillebror hem så vi började rita lite. Den första bilden här är min kusin Wilma som ritade. Hon är 5år.




Sedan ritade jag 3 st blommor (det blev bara den som är längst upp som blev bäst). Vad tycker ni? Sedan ritade min lillebror en bil och jag skulle med rita en bil haha. Den så kallade Krokodil bil.




Sedan min lillebror Johans bil som han namngav Wilma.



Vad tycker ni om dem??

Sommaren??

Kan inte förstå att det är så kallt här. Igår natt var det 5 grader. 5 GRADET!!!! Det är ju jättekallt, det känns som jag vill flytta här ifrån. Senare ikväll ska jag vara barnvakt. Det kommer väl att bli kul.

Hur har eran dag varit?


Uppdatering

Jag har haft jättedålig uppdatering på den senaste tiden. Hade tänkt att skriva igår kväll men när jag loggade in på blogg.se såg jag hur hela himlen sken upp. Det åskade. Det gjorde det typ hela kvällen sedan har jag bara inte orkat.

Just nu håller jag på med 2 designer en till mig och en till en annan.


RSS 2.0