Ny blogg, igen

Ja, då var det tid nog för en ny blogg. Ville ha ett bättre namn och så. Hoppas att detta blir bra.

http//kaaarinnn.blogg.se/

Hoppas att ni kommer att gilla den...

MTV Video Music Awards

Gick upp för bara ett tag sedan och sitter nu och ser på MTV Video Music Awards men jag ska försöka att se hela så det blir väl ikväll 20:00


Nattens mörker

Gå hem är skönt men att gå i mörkret är bara jobbigt. Jag tror alltid att det ät någon som står bakom buskarna och mörda mig. Hatar det men det går bra. Än så länge har det inte hänt något.

Ikväll så var vi hos en kompis från klassen,och vi gick upp till ica maxi. Tydligen är det stället alla häger med moppen XD sjukt. Vi hade kul och spelade några spel och så..

Nu blir det att sova, Teknik linjen tröttar ut mig så sjukt mycket. Det är läxa, läxa och läxa och det tar aldrig slut.

hemma igen

nu är jag hemma igen eller har varit det ett tag. Ikväll blir det att fara till några kompisar ,kul.

Vad ska ni göra ikväll?

Sjukt

Det är bara sjukt mycket läxa......

In köppt

igår var jag på stan och köpte nya hörlurar till min iPod. De hade nästan gått av så det var tid nog för nya. De kostade 199:- och jag valde just de för att de var rosa, lite snyggare.

Åhh det tar aldrig slut

Sitter och läser och läser och läser. Imorgon ska jag ha läst ut boken du & du & du. Ja det blir och läsa hela kvällen. Aja ska iaf åter gå till läsningen.....

Kate Nash

Har bara försöt att få tag på denna låt och sedan så hittar jag den. Glad blir man iaf. Det är en cover som kate nash har gjort på Arctic Monkeys låt Fluorescent Adolescent. Mycket bra



du & du & du

Sitter och läser boken du & du & du. Har inte kommit så långt snart halva och på onsdag ska jag ha läst klart den. Åhh blir lite stressad. Aja hoppas att det går bra.

Hitch

Sitter och ser filmen Hitch som går på 3:an just nu. Helt okej film, men jag har sett den någon gång. Jag håller iaf på att få panik, måste läsa svenskan. Läsa, läsa, läsa....


Läxor

Även på helgen så är det läxor.

- Matte
- Teknik, människa och samhälle
- Engelska glosor till onsdag
- Svenska boken
- Fysik

Alltså en massa plugg.


Shopping

Var på stan idag och shoppade lite eller en del ska jag kanske säga. Jag bor inte i  den största staden så det finns inte så många ställen att köpa kläder.

Denna köpte jag på bikbok för 349:- men i svart



Sedan köpte jag ett par cheap monday jeans, orkade inte ta kort men de hade knappar istället för drag kedja. Sedan köpte jag tunika/linne på hm som jag inte hittade kort på.

Vilken ska man välja?

Jag har tänkt att köpa en ny kamera ganska länge nu. Jag har en samsung, inte så speciell och batteriet krånglar alltså jag har vanliga så det är något i kameran som krånglar iaf vad ska man välja. Jag har kommit fram till att en systemkamera fungerar nog bäst. Lite större men kan ta så mycket bättre bilder. De kostar inte så mycket som jag trodde. Jag har iaf två st aktiva val en Nikon D40 och en Canon EOS 400D men då Nikon D40x är nog ganska lika som canon. Jag är ganska ny inom foto området så jag skulle behöva lite hjälp. Vad ska man välja. Inte för dyr. Här är iaf bilder på de två aktiva valen. Hjälp mig med att hitta någon snälla.


God Morgon!

Ja idag börjar jag 10:05 så en ganska lång sovmorgon. Iaf så igår klippte jag mig. Det blev lite kortare, men fint. sedan så förvånade en kompis mig genom att komma upp. 

Nu ska jag bara göra mig klar sedan ska jag bara fara.

Ha en bra dag! 

Tisdag

Jobbigt, jobbigt att vara förkyld i skolan. Man kan inte koncentrera sig och allt blir så mycket jobbigare. Men att vara hemma så missar man så mycket. Iaf så hade vi skolfoto idag. Alltså det blir aldrig bra och det var inte annorlunda i dag. Tog också enskilda men för mig blir det bara att beställa skolkatalogen

Te kanske fungerar

Sitter nu här med te (skellefteå blandningen) som är gott och hoppas på att det ska hjälpa till med att jag ska bli frisk. Jag ska nog börja dricka mer TE.

Min bärbara dator med TE skellefteå blandningen. Riktigt gott!

Förkylning

Åhh hatar att vara förskyld, man har som ingen ork. Sedan så är det en massa olika läxor som måste göras...

RSS 2.0